Ο Αλέξης Τσίπρας από τη Δράμα: Τέλος στο πάρτι της διαφθοράς και της διαπλοκής, τα χρήματα στην κοινωνία (βίντεο)

«32 μέρες μας χωρίζουν από την 21η Μαΐου. 32 μέρες από τη μέρα που με τη ψήφο του λαού μας θα φέρουμε τη μεγάλη αλλαγή και τη δικαιοσύνη στην πατρίδα μας», είπε ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινώντας την ομιλία του στη Δράμα.

«Γιατί αυτό που ζητά ο λαός μας είναι μια μεγάλη αλλαγή. Αυτό που αισθάνομαι παντού είναι ένα μεγάλο ως εδώ.

  1. Ως εδώ με την οικογενειοκρατία
  2. Με τη διαφθορά
  3. Με την ακρίβεια
  4. Με την ανασφάλεια
  5. Με την καθεστωτική φαυλότητα
  6. Με την αδικία.

Με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις 21 Μάη, λέμε ως εδώ με όσα μας πνίγουν και ξαναφέρνουμε στο τόπο τη δικαιοσύνη, την ασφάλεια, την εντιμότητα, τη δημοκρατική σταθερότητα», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Τέλος στο πάρτι της διαφθοράς και της διαπλοκής, τα χρήματα στην κοινωνία.

Θα κόψουμε το πάρτι της διαπλοκής για να χρηματοδοτήσουμε τις ανάγκες της κοινωνίας, ξεκαθάρισε ο ίδιος και αναφέρθηκε στους παραπάνω ρεαλιστικούς στόχους. Έκανε λόγο για ρεαλιστικό στόχο της μείωσης των τιμών και επανέλαβε την ανάγκη για επανκρατικοποίηση της ΔΕΗ για την οποία δεσμεύτηκε για άλλη μία φορά.

Επιπλέον έκανε λόγο για ρεαλιστικό σχέδιο ύπαρξης δημόσιου πυλώνα στο τραπεζικό σύστημα αλλά και για τον ρεαλιστικό στόχο για ένα νέο ΕΣΥ με μισθούς αξιοπρέπειας για τους ανθρώπους που στέκονται στην πρώτη γραμμή.

«Αυτά τα 4 χρόνια ότι ήταν όρθιο διαλύθηκε στο σύστημα υγείας» τόνισε ο Αλ. Τσίπρας και υπενθύμισε ότι σε μνημομνιακές συνθήκες ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έβαλε 2,5 εκατ. ανασφάλιστους στον σύστημα υγείας και έγινε και πλεονασματικό.

Ο πρόεδρος τους ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στον στόχο «να καταργήσουμε τους άρρωστους δεσμούς του κράτους με τις εστίες της διαπλοκής» και στην αναβάθμιση του ρόλου των δημοσίων υπαλλήλων.

«Κατάντησαν την ΕΥΠ και την ΕΛ.ΑΣ. αντί να καταπολεμούν το έγκλημα να συνεργάζονται με αυτούς» σημείωσε ο πρόεδρος τους ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι η «ΕΥΠ των ημερών μας παρακολουθούσαν τη Greek mafia τώρα διοικείται από την Greek mafia».

Ο Αλ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στο φιάσκο της κυβέρνησης με το Turkeagean και υπογράμμισε για τον Κ. Μητσοτάκη: «Δύο σήματα κατάφερε να καθιερώσει το Turkeagean και το κουταλοπίρουνο για την κυβέρνησή του».

«Δεν θα ανεχθούμε τουρκοαιγαίο. Αυτή η ιστορία της ανικανότητας, της αχρηστίας που μας παρουσιάστηκε ως δήθεν αριστεία, τελειώνει στις 21 του Μάη τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί